top of page
TheShiftCommunity (1) kopie.png

Heel Je Onveilige Hechting
 

Product 

Op deze pagina neem ik je mee in de online cursus. In mijn podcast vind je 5 uur aan bewustzijn opening waarin ik je meeneem in de wereld van Onveilige Hechting. In de podcast heb ik een innerlijke kind activatie opgenomen voor jou om te ontvangen. Je vind de lijst en activatie hier

Content

In deze journey ontvang je zes videos met meer dan 8+ uur aan content. Hierin geef ik meer dan 50 levensveranderende activaties.

Prijs

222 euro

Heel Je Onveilige Hechting is een Sacred Journey waarin we diep duiken om onveiligheid te ontrafelen en te helen. Tijdens deze reis word jij bevrijd van de pijn en alle beschermingsmechanismen die zijn ontstaan door jouw onveilige hechting.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ik ben Janina, een Multidimensionaal Heler. Mijn missie en gave zijn om jou op het diepste niveau te bevrijden van beperkingen, conditioneringen en trauma's. Dit diepgaande energiewerk vindt plaats in dit leven en al jouw tijdlijnen, waardoor het buitengewoon krachtig en levensveranderend is. Ik heb al zoveel magie en heling mogen ervaren met de 75+ klanten die ik heb geholpen in mijn 1:1 sessies en groepsprogramma's.

 

Tijdens Heel Je Onveilige Hechting maak jij een prachtige reis door middel van vijf opgenomen online masterclasses. In deze lessen gaan we diep helen op de onveiligheid in jouw systeem en in verbinding met anderen. Ik begrijp hoeveel triggers er zijn als je onveilig gehecht bent, wat een van de belangrijkste redenen is waarom je je klein blijft voelen en steeds weer in emotionele overweldiging belandt. Mijn intentie met deze reis is om jouw systeem terug te brengen naar veiligheid, zodat je van daaruit een realiteit kunt creëren waarin je kunt openen en genieten van verbinding en jouw leven.

 

De Magie van Sacred Activations

In deze reis gaan we werken met Sacred Activations. Deze helende en opruimende modaliteit is een van de krachtigste die ik zelf ooit heb ervaren. Sacred Activations zijn energiepakketjes die op allerlei verschillende thema's jouw diepste programmeringen, conditioneringen en trauma's weghalen. Ik vind dit zelf zo ongelooflijk magisch! We laten de onbewuste programma's die jou beperken los en vervangen ze met programma's die in lijn zijn met jouw ziel en vreugde

 

Binnen het programma ontdek je vijf modules, elk met een eigen thema waarop we focussen.

 

Introductie Heel Je Onveilige Hechting:

In deze introductie neem ik je mee door de oorsprong van het programma en wat je kunt verwachten van deze bijzondere reis. Ik begeleid je ook hoe je door het programma kunt navigeren en er het meeste uit kunt halen.

Module 1 Innerlijk kind:

Deze module staat in het teken van het diepgaand werken aan de onveiligheid die jouw innerlijke kind(eren) hebben ervaren en opgeslagen in jouw lichaam. We helen jouw geboortetrauma, een gebeurtenis in ieders leven met meer invloed dan we ons vaak bewust zijn. Ook halen we zielsdelen terug die uit je lichaam zijn geschoten, waardoor jij completer integreert. Ik heb bij mijn klanten veel beschermings- en overlevingsmechanismen gezien die zijn ontstaan bij de geboorte van broertjes en zusjes, en deze brengen we in deze clearing naar het bewustzijn.

 

Module 2 Het Familie Systeem:

In deze module werken we aan familielijnen en het familiesysteem. Bij onze geboorte en tijdens onze opvoeding krijgen we patronen, trauma's en onverwerkte emoties mee van onze ouders en het familiesysteem waar we deel van uitmaken. Het kan zijn dat een deel van de onveiligheid die je ervaart niet van jou is. We werken eraan om dit bewustzijn te vergroten en alles wat niet is verwerkt en gezien wordt los te laten. Een belangrijk onderdeel van deze module is het oorlogsbewustzijn, waarbij we jou bevrijden van de stukken die je nog steeds uitdraagt en de onveiligheid van oorlog die je onbewust met je meedraagt.

 

Module 3 Relaties:

Nu is het tijd voor relaties, waarschijnlijk de grootste spiegel waarin jij je bewust wordt van je onveiligheid. Ik begrijp dat je een enorm verlangen hebt om te verbinden, maar dat dit vaak bewust of onbewust onveilig voelt. Hier gaan we diep op in. We helen karmische wonden die je op zielsniveau hebt meegenomen, werken aan verbinding en verlatingsangst, en onderzoeken de push en pull die je onbewust gebruikt om jezelf veilig te houden. We brengen alle patronen die voortkomen uit onveilige hechting naar het bewustzijn en ruimen ze op. Ook deactiveren we het programma van liefde buiten jezelf zoeken en activeren we het programma van zelfliefde. 

Module 4 Missie:

Deze module gaat over een van mijn favoriete onderwerpen in het leven: het leven van jouw missie. Ik weet dat onveiligheid een groot effect heeft op het leven volgens jouw voorwaarden, een leven in lijn met jouw ziel. Hoe meer je leeft in lijn met jouw ziel, hoe magischer het leven wordt. We werken aan het opruimen van deze onveiligheid binnen jouw missie, zodat jij weer eigenaarschap krijgt over jouw leven. We gaan werken op de wounded healer, patronen zoals het vermijden van toewijding om jezelf veilig te houden, jezelf niet volledig laten zien en het onbewust tegenhouden van je eigen succes. 

Module 5 Download Basis Veiligheid: 

In deze module ga jij je nieuwe basis veiligheid ontvangen! Dit is een download die ik in mijn lichaam draag en aan jou ga doorgeven. In alle energie die je tot nu toe hebt ontvangen heb jij de ruimte gemaakt om jou basis veiligheid te gaan ontvangen en installeren in je lichaam. Dit is waar alles voor jou gaat veranderen. Ook gaan we jou zenuwstelsel meenemen en upgraden. Je ontvangt een diepe clearing op alle over actieve zenuwstelsels die nog actief zijn in jou lichaam. Je ontvangt een nieuwe frequentie in je zenuwstelsel die resoneert met veiligheid. Door deze installatie kan je lichaam meer ontspannen en komt er ruimte voor de sensaties van vreugde en plezier.

 

Module 6 Bonus Take Your Crown Back:

In deze bonusmodule ontvang je zeer krachtige codes. Twee jaar geleden kreeg ik de initiatie om de koning/koninginnencodes door te geven hier op aarde. Deze codes zullen jou ondersteunen om je leven te leiden vanuit jouw innerlijke koning of koningin. De bijbehorende kwaliteiten ontvang je in energie, waardoor je jouw eigen Koninkrijk hier op aarde kunt gaan leven.

De Activaties in het programma:

Tijdens het programma ontvang je meer dan 40 activaties. Ik deel hier een aantal krachtige activaties die je kunt verwachten in deze reis. Deze activaties zijn gechannelled voor deze unieke transformatie.

 

Familie opstelling
(Her)connectie innerlijk kind 
Ik ben een goed kindje
Verlatingsangst
Push and Pull
Diepe clearing op schuld & schaamte
Diepe Boosheid clearing  
Programmering 0-7
Het is niet jou schuld
Deactiveren van controle 
Birth trauma
Karmische loops
Keeping up appearances 
Walking on egg schels 
Je moeten verdedigen
Speaking up
Wounded healer 
Liefde buiten jezelf zoeken 
Zelfliefde activeren
Ownership terug nemen

Ik ben zo ongelofelijk blij dat je hier bent, mooie ziel, en ik gun jou deze bevrijding enorm.

De investering van deze Journey is 222 euro. Na aanschaf krijgt je binnen 24 uur toegang tot het programma. 

 

Liefs Janina 

Free Gift:

In mijn podcast vind je 5 uur aan waardevol materiaal waarin ik je dieper meeneem in Onveilige Hechting. Hier kun je de energie van mij en het programma ervaren. Enkel door het luisteren naar de afleveringen wordt je bewustzijn al geopend. Je vindt de afspeellijst hier

Ik ben zo dankbaar voor deze journey die we hebben gemaakt. Ik voel dat alles is veranderd. Dit is een nieuw begin van mijn leven.

Anthonie

Instagram

Janina Dauwerse

Email 

Follow

bottom of page